陳綺明:

APE Pet Supply has got the most dedicated & efficient service I've ever encountered! 康康 一歲了,給他新的更好更天然的食品,給我詳細意見,當天送到!上次的罐頭食品,康康腸胃不習慣,我也順便退回給APE, 態度還是那麼親切熱誠,really very helpful, a personal touch , I highly recommend!

藝人 敖嘉年:

廣告成日睇,就試下佢地既服務睇下得唔得,點知個服務員解釋D產品既時候,詳細到我有D唔好意思,重即日送貨,因為我最怕搬貓沙,好鬼重呀大佬,不過依家有APE送貨咁我就唔使煩啦,最重要係個價錢同出面街舖一樣,真係唔錯。

藝人 Mandy Lam:

第一次打電話去APE訂狗糧送貨,服務是意想不到的好!送貨很準時,送貨前還會發一個SMS給我做提醒。我家是很難找的,但司機很耐心查問地址,非常有禮貌。 這家寵物用品專門店,超贊!Like一個!

藝人 何綺雲 Yeewan Ho:

好多謝APE寵物用品速遞送出乾,濕猫糧給各區流浪毛孩和一些待領養的猫猫有猫沙用,唔駛用報紙,仲幫我運送到各區,好窩心的服務 Yeewan Ho 的相片。<3<3<3

藝人 溫裕紅Meko:

幫奀支在APE買貓罐頭,一個電話即日送到真係十分方便,又不用拎到手軟,正到呢

藝人 William Chu:

每次買糧都差唔多成20 kg, 自己拎都幾重又唔方便,就算可以送貨有時都要等好耐。好彩有APE寵物用品速遞公司幫手,一個電話好快有專人將占占最喜歡的糧、零食及各種用品送到屋企,超方便!

藝人 吳日言Yan:

阿win話我成日唔記得買糧,連狗骨都無得咬,仲唔睬我幾日! Ha ha....而家一個電話 APE寵物用品速遞 狗糧、零食、日用品,就會送到門口,再無借口啦,100蚊都送,Win Win 同我開心哂。

藝人 劉彩玉:

工作忙碌冇時間出街買貓糧,好彩有APE寵物用品速遞幫手,一個電話有專人送到屋企,岩晒o的大忙人,又有我貓貓鍾意食o既貓糧及各種用品真係好方便。